KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Zarządzenie nr 53/2017  Dyrektora Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych i Placówek Opiekuńczo – Wychowawczych nr 3 w Piotrkowie Tryb. z dnia 15 września 2017 w sprawie dodatkowych dni wolnych od zajęć dydaktyczno-wychowawczych w r. szk. 2017/2018

Zarządzenie nr 32/2016  Dyrektora Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych i Placówek Opiekuńczo – Wychowawczych nr 3 w Piotrkowie Tryb. z dnia 20 września 2016 w sprawie dodatkowych dni wolnych od zajęć dydaktyczno-wychowawczych w r. szk. 2016/2017

Zarządzenie nr 9/2015  Dyrektora Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych i Placówek Opiekuńczo – Wychowawczych nr 3 w Piotrkowie Tryb. z dnia 15 września 2015 w sprawie dodatkowych dni wolnych od zajęć dydaktyczno-wychowawczych w r. szk. 2015/2016

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Ponadpodstawowych i Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 3 im.Władysława Stanisława Reymonta w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Edyta Wiernicka
data: 25-01-2018
data: 25-01-2018
data: 25-01-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 25-10-2016 - Edycja treści
  • 21-10-2015 - Edycja treści
  • 28-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 741